Bezoekers online

We hebben 152 gasten en geen leden online

onze vroegere bullmastiffs

In 2001 hebben wij onze eerste Bullmastiff gekocht, Byou Bulls of Guardian. Byou was een verschrikkelijke lieve knuffelbeer, ze kon alleen niet zo goed opschieten met andere dominante teven. Helaas hebben we in December 2007 afscheid van haar moeten nemen na een maagtorsie.

Klik voor grotere afbeelding

    


          


Onze tweede bullmastiff was Lola Aljo From Beautybull ( Zola ). Zola kregen we toen zij een jaar oud was in 2002. Zij was absoluut niet goed gesocialiseerd en was bang van alles. We zijn ongeveer 3 á 4 maanden met haar bezig geweest met trainen en daarna was het een super hond, zowel tegen mensen als andere honden. In Maart 2008 hebben ook van Zola helaas afscheid moeten nemen. Zola had kanker, en daar was niks meer aan te doen.

Klik voor grotere afbeelding

    ;


          


Onze derde bullmastiff was Somogyvári-Vitéz Molly. Molly hadden we geïmporteerd uit Hongarije toen ze 13 maanden oud was. Toen we waren verhuisd naar Rucphen konden Molly en Byou niet meer met elkaar overweg. Na lang twijfelen hebben we toen besloten om Molly te plaatsen bij Martin zijn zus (mijn schoonzus) en zwager. Zij hebben in Frankrijk een melkboerderij met heel veel ruimte. Daar heeft zij nog een paar fijne jaren doorgebracht, maar ook zij is helaas overleden.

Molly


Klik voor grotere afbeelding

    


          


We willen even onze nieuwe aanwinst aan jullie voorstellen. Op 24 Februari 2009 hebben we besloten om van onze oude liefde weer een nieuwe liefde te maken, en hebben we bij kennel het Heksenwiel een 11 weken oude pup gekocht: een reutje en hij heet JAKE. Jake heeft nu zijn eigen pagina.          


In december 2009 kwam DIOR bij ons in huis. Ook Dior heeft haar eigen pagina!