www.zoobio.nl

Bezoekers online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Mijn naam is Sylvia Hoorman en ik heb 4 kinderen, Kimberley, Denise, Zoey en Nick. Ik vind het leuk om u op deze manier met ons en mijn honden kennis te laten maken.

Ik heb mijn hele leven al honden gehad, maar in de loop der jaren zijn de Boston Terriërs en de Bullmastiffs mijn favorieten geworden. De Bullmastiffs heb ik als gezelschap, hier fok ik dus niet mee!

De eerste Boston Terriër die bij ons in huis kwam, kreeg mijn dochter Kimberly van mijn schoonzus, die destijds een nestje had. Sindsdien ben ik helemaal verliefd op ze.

Sinds begin 2004 fok ik zelf Boston Terriërs. Waarom? Ze zijn vrolijk, grappig , slim en gaan zeer goed met kinderen om. Ze begrijpen ook heel snel wat er van ze verwacht wordt. Daarnaast zijn ze waaks maar absoluut geen blaffers.

Mijn pups worden in huiselijke kring grootgebracht waar socialisatie met de kinderen een hele belangrijke rol speelt.
 De pups worden meerdere keren ontwormt en ingeënt voordat ze naar hun toekomstige eigena(a)r(en) gaan. Ze worden gechipt door de Raad van Beheer en zijn daarmee vanzelfsprekend voorzien van een stamboom. Daarnaast gaan ze naar hun nieuwe baasje met een koopcontract, een knuffel met nestgeur en voldoende eten (Carocroc brokjes en Carnibest natuurvoer voor puppies). 

De door mij gefokte pups worden geboren uit weloverwogen combinaties, waarbij de verwantschap tussen de ouderdieren niet of nauwelijks aanwezig is. Dit noemt men “outcross”.

Ik ben redelijk kritisch in het plaatsen van mijn pups bij hun toekomstige eigena(a)r(en), omdat ik van mening ben dat de door mij gefokte pups recht hebben op een zo'n goed mogelijk blijvend t(e)huis. Een t(e)huis waar ze ook echt tijd voor de hond hebben, het zijn echte gezelschapshonden.

Voor verdere informatie kunt u mij altijd bellen tussen 11.00 uur en 12.00 uur en tussen 21.00 uur en 22.00 uur. Gelieve geen verzoeken via email of via het gastenboek te sturen m.b.t. informatie.

Sylvia Hoorman
Oudenbosch
Tel 0165- 348330  / 06-51306516

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.